Hlavní obsah

Při požáru obytného domu se zranili tři lidé

Právo, František Kšajt

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

Rozsáhlý požár zachvátil po desáté hodině večer čtvrté patro obytného domu na Hlavní třídě nad Chebskou křižovatkou v Mariánských Lázních. Jedna žena a dvě děti, které se nadýchaly zplodin a jsou v nemocnici.

Článek

Na místě, které leží na okraji lázeňského centra, zasahují čtyři jednotky hasičů. Oheň už dostali pod kontrolu. Oheň vypukl v bytě v horním patře a zachvátil půdní prostor domu.

"Požár byl lokalizován zhruba v jedenáct hodin. Zasahuje profesionální jednotka z Mariánských Lázní a tři jednotky dobrovolných hasičů z okolí," upřesnil pro Právo tiskový mluvčí Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje František Petr s tím, že příčiny požáru se vyšetřují a dosud nejsou známy.

Na místo byly vyslány čtyři sanitky. "Zplodin se nadýchala jedna žena, osmiletý chlapec a kojenec. Převezeni byli do chebské nemocnice," uvedl pro Právo tiskových mluvčí záchranářů Lukáš Hutta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám