Hlavní obsah

Při požáru dílny na Brněnsku se zranili tři hasiči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milionové škody a k tomu čtyři zraněné, z toho tři hasiče, má na svědomí požár dílny a přístavby rodinného domu v obci Troskotovice na Brněnsku. První hasičské jednotky spěchaly k zásahu v pátek krátce po poledni, nakonec se do akce zapojilo 13 profesionálních i dobrovolných jednotek.

Při požáru dílny na Brněnsku se zranili tři hasiči.Video: HZS Jihomoravského kraje

 
Článek

„Hasiči na místě zjistili, že hoří přístavba rodinného domu, část zaparkované dodávky vedle přístavby a současně o několik metrů dál samostatně stojící dílna na ploše asi 6×10 metrů. Velitel zásahu rozdělil požářiště na tři úseky a proti plamenům nechal nasadit pět vodních proudů,“ popsal mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

„Záchranná služba ošetřila na místě jednu ženu a dva hasiče. Třetí hasič musel být s poraněním v obličeji odvezen do nemocnice k dalšímu ošetření. Požár se podařilo zlikvidovat před pátou hodinou odpolední hodinou. Příčina jeho vzniku zůstává v šetření. Předběžná škoda se odhaduje na pět milionů korun,“ dodal Mikoška.

Foto: HZS JMK

Při požáru dílny na Brněnsku se zranili tři hasiči.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám