Hlavní obsah

Při požáru chalupy ve Zlíně zemřel jeden člověk

Právo, Aleš Fuksa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín
Aktualizováno

Jedna osoba zemřela při nočním požáru chalupy na Ronzových pasekách ve Zlíně. Záchranáři měli podezření, že uvnitř objektu mohli být i další lidé, jejich obavy se však během dopoledne nepotvrdily.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Hasiči čekají na příjezd vyšetřovatelů.

Článek

Požár hasiči likvidovali od středeční druhé hodiny ranní. Uvnitř nalezli torzo ohořelého těla. Zda se jedná o majitele objektu, nebo muže, kterého u sebe majitel objektu nechával přespávat, dosud není jasné.

„Na místo události jsme vyslali šest hasičských jednotek. Už v době příjezdu první jednotky byla zjištěna informace, že se v objektu chalupy o půdorysu asi deset krát pět metrů mohou nacházet dvě až tři osoby,“ vysvětlil mluvčí krajských hasičů Libor Netopil.

Dům zcela shořel

Pod kontrolu se hasičům podařilo požár dostat po necelých čtyřiceti minutách od příjezdu. Plameny zlikvidovaly nejen střechu a podkrovní místnosti, ale i přízemí.

Vzhledem ke špatné přístupnosti místa požáru, ke kterému se dalo dostat pouze po úzké panelové cestě, došlo i k zapadnutí jedné z nasazených cisteren. Tu následně vyprostil automobilní jeřáb povolaný ze stanice profesionálních hasičů Otrokovice.

Příčina vzniku ohně dosud není známa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám