Hlavní obsah

Při oslavě výročí vypukl požár

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Na čtvrteční oslavu desátého výročí vzniku firmy Flop dopravní značení v Plzni - Sulkově nebude vedení společnosti vzpomínat v dobrém. Mezi přizvanými hosty popíjející šampaňské vypukla panika poté, co z jedné části budovy v areálu vyšlehly plameny. Hořet začalo pod přístřeškem, kde se nedbalostí jednoho z brigádníků vzňalo ředidlo a zbytky barev.

Článek

Hasičům se podařilo dostat plameny pod kontrolu po půl hodině a zabránit tak jeho rozšíření na sousední objekty. "Na místě zasahovalo pět jednotek hasičů. V přístavku, kde hořelo, byly stroje a barvy. Hasiči museli zasahovat v dýchací technice a od počátku se soustředili na ochranu sousední budovy, která funguje jako centrální sklad barev," řekl mluvčí krajských hasičů František Vaško.

"Pročišťoval jsem stříkací pistoly ředidlem. Když jsem ji nahodil, chytlo to," řekl Právu na místě asi 20letý mladík, který požár způsobil. "Jen tak tak jsem utekl ven. Ještě mám ohořelé chlupy na nohou. Během pár vteřin to bylo celé v plamenech," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám