Hlavní obsah

Při nehodě na Domažlicku zemřela bývalá záchranářka a její matka. Policie hledá svědky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mířkov

Policisté hledají svědky tragické nehody, která se stala minulý čtvrtek na Domažlicku. Při neštěstí zemřela bývalá záchranářka i její matka.

Smrtelná nehoda na Domažlicku, při které zemřely dvě ženyVideo: Klára Mrázová, Novinky

 
Článek

K tragédii došlo na silnici druhé třídy nedaleko Mířkova, a to kolem půl jedné odpoledne. Podle policejní mluvčí Barbory Šmaterové směřovala 63letá řidička osobního auta Škoda Yeti od Vidic.

„Před obcí Mířkov z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, vylétla ze silnice a narazila do betonového mostku,“ popsala.

Ve voze zůstala zaklíněná šoférka i 84letá spolujezdkyně. „Obě vážně zraněné jsme desítky minut resuscitovali. Kolegyni Janu ani její maminku se ale bohužel oživit nepodařilo,“ zalitoval za krajskou záchranku Vítězslav Sladký.

Doplnil, že kolegyně pracovala více než 15 let jako výjezdová sestra a dispečerka na Domažlicku. „Osud je bohužel mnohdy velmi krutý. O život připraví i ty, kteří se pokoušeli ze spárů smrti vyrvat ostatní,“ doplnil Sladký.

Policisté teď požádali o pomoc svědky nehody, kteří úsekem v uvedené době projížděli. „Prosíme, aby se přihlásili buď na tísňovou linku 158, nebo přišli na domažlické oddělení v ulici Kosmonautů,“ uzavřela Šmaterová.

Při autonehodě na Domažlicku zemřely dvě ženy

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám