Hlavní obsah

Při autonehodě na Domažlicku zemřely dvě ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mířkov

Dva lidské životy vyhasly ve čtvrtek odpoledne na Domažlicku. Při dopravní nehodě poblíž Mířkova zemřely ženy ve věku 84 a 64 let. Podle zjištění Novinek šlo o příbuzné.

Smrtelná nehoda na Domažlicku, při které zemřely dvě ženyVideo: Klára Mrázová, Novinky

 
Článek

Všechny složky integrovaného záchranného systému vyjížděly krátce po půl jedné odpoledne k Mířkovu. Na silnici druhé třídy havaroval automobil značky Škoda Yeti. Podle policejní mluvčí Barbory Šmaterové směřovala 64letá řidička od Boru u Tachova na Mířkov.

„Z dosud nezjištěných příčin přejela do protisměru, vylétla ze silnice a narazila do betonového mostku,“ popsala Šmaterová.

V automobilu cestovala ještě 84letá spolujezdkyně. Ženy, které byly podle zjištění Novinek příbuzné, zůstaly uvnitř zaklíněny. Z vozu je vytáhl svědek nehody. Přivolaní hasiči tak asistovali záchrance při resuscitaci.

„U pacientek jsme okamžitě zahájili resuscitaci. Přes veškerou snahu se už nepovedlo obnovit jejich životní funkce. Obě na místě svým zraněním podlehly,“ upřesnila za krajskou záchranku Mária Svobodová.

Šmaterová doplnila, že na místo povolali koronera. „Nařídili jsme soudní pitvu a toxikologické vyšetření kvůli případnému alkoholu,“ sdělila mluvčí. Veškerými okolnostmi události se nadále zabývají.

Osmnáctiletá traktoristka na Tachovsku dostala smyk a převrátila stroj

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám