Hlavní obsah

Při nehodě na Českolipsku zahynul řidič fabie, vjel do cesty projíždějící octavii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragické následky měla dopravní nehoda, k níž došlo ve čtvrtek před 10. hodinou dopoledne u Dubé na Českolipsku. Při střetu dvou aut zahynul řidič fabie, ve které kromě něj cestovala ještě jeho manželka a také nezletilý vnuk.

Foto: ZZS Moravskoslezského kraje

Ilustrační foto

Článek

Podle policistů vjel řidič z vedlejší silnice ze směru od čerpací stanice Mol do jízdní dráhy octavii projíždějící ve směru od Prahy na Českou Lípu.

„Při následné kolizi nabourala octavie svou přední částí do levého boku fabie. V ní cestovala také manželka řidiče a jejich nezletilý vnuk. Při střetu bohužel řidič fabie svým zraněním na místě podlehl,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Nezletilého vnuka, který měl středně těžké zranění, přepravil podle mluvčí vrtulník do pražské motolské nemocnice a chlapcovu babičku také se středně těžkým zraněním odvezla sanita do liberecké nemocnice. Řidiče octavie, který žádného spolujezdce neměl, převezli zdravotníci rovněž se středně těžkým zraněním do nemocnice v Liberci.

Opilý mladík skončil s autem na hřišti v pokutovém území

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám