Hlavní obsah

Při havárii na Českokrumlovsku se zranili tři lidé, řidič byl pod vlivem drog

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hubenov

Při nehodě dvou osobních automobilů v Hubenově na Českokrumlovsku se v neděli odpoledne zranili tři lidé. Škodovka tam v přehledném úseku zezadu narazila do peugeotu. Jeden z řidičů byl pod vlivem drog.

Foto: HZS JK, Novinky

Po havárii převezly sanitky do nemocnic tři dospělé, děti vyvázly bez zranění.

Článek

Novinkám to potvrdila mluvčí jihočeské policie Štěpánka Schwarzová. „Jeden z řidičů měl po nehodě pozitivní test na omamné a psychotropní látky,“ uvedla mluvčí. Neupřesnila však, které vozidlo řídil.

Foto: HZS JK, Novinky

U dopravní nehody v Hubenově zasahovaly všechny složky IZS.

Všichni zranění cestovali i se dvěma dětmi v peugeotu.

„Záchranáři na místě vyšetřili celkem pět osob. Z toho dvě děti, které naštěstí vyvázly bez zranění. Další tři dospělé osoby utrpěly pouze lehká zranění, v oblasti hlavy, krku a horních končetin,“ uvedla mluvčí jihočeských zdravotních záchranářů Petra Kafková.

Doplnila, že všechny tři zraněné převezly sanitky na kontrolní vyšetření do českokrumlovské nemocnice.

Jedná se už o třetí nehodu s větším počtem zraněných o tomto víkendu. V sobotu odpoledne se při havárii čtyř aut na Benešovsku zranilo sedm lidí a večer při střetu dvou aut na severním Plzeňsku převezly sanitky do nemocnic pět dospělých a čtyři děti.

Vážná nehoda na Plzeňsku. Zranilo se devět lidí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám