Hlavní obsah

Přejel vlastního otce, který spadl z přívěsu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

K tragické nehodě vyjížděli policisté a záchranáři ve čtvrtek navečer do středočeské obce Horní Jirčany. Při převážení usušené trávy z pole zahynul 81letý muž, kterého nešťastnou náhodou přejel jeho vlastní 53 letý syn. Zraněného vrtulník přepravil do Thomayerovy nemocnice v Praze, kde muž svým poraněním podlehl.

Foto: Jana Vlčková

Městské divadlo Zlín

Článek

"K dopravní nehodě došlo tím způsobem, že třiapadesátiletý Vladimír M. jedoucí s osobním automobilem Škoda Favorit s přívěsem, který měl naložený senem z polní cesty na hlavní komunikaci, neměl seno na vozíku řádně uložené a místo řádného upevnění nákladu na tomto seně seděl jeho otec jednaosmdestátiletý Vladimír M," popsal nehodu policejní protokol.

"Při rozjezdu z hlavní komunikace do dvora rodinného domu Vladimír M sedící na vozíku se senem spadl na komunikaci. O tomto řidič Vladimír M nevěděl a dále pokračoval v jízdě do dvora, kde následně zaparkoval. Toho, že otec spadl na hlavní komunikaci před vjezdem si všiml až když zaparkoval a vystoupil z vozidla," píše se dále v protokolu.

Řidič je podezřelý z ublížení na zdraví s následkem smrti. "Celou tragickou událost neovlivní ani tvrzení nešťastného syna, že starý pán umíněně trval na tom, že pojede na naloženém vozíku se senem a bude náklad ´zajištovat´," komentovala nehodu policejní mluvčí Soňa Budská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám