Hlavní obsah

Požár autoservisu: škody se vyšplhaly na 11 miliónů

Právo, ab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Požár v ostravském autoservisu způsobil škody za 11 miliónů korun. Zřejmě kvůli neopatrnosti svářeče tam shořelo devět aut a jedna motorka.

Foto: Mirka Reifová

Třicet mladých Čechů a Němců představovalo velvyslance svých tříd, které se v uplynulých měsících zúčastnily semináře o zdravém životním stylu.

Článek

Na místě požáru zasahovalo šestnáct hasičských aut a uhašen byl v pondělí kolem osmé večer. Z prvotního šetření vyplývá, že budovu zapálil nešťastnou náhodou 20letý muž, který svařoval podlahu Citroenu Saxo.

"Po třetí hodině odpolední pak za ním přišel kamarád s tím, aby mu pomohl stěhovat nějaké věci. Mladý muž odstavil svařovací agregát, zamkl karosárnu a z místa odešel. Při odchodu z karosárny opravované vozidlo ještě zkontroloval, zda někde nedoutná. Když se po čtvrt hodině vrátil zpět, zjistil, že auto je v plamenech," informoval tiskový mluvčí ostravské policie Milan Klézl.

Dodal, že mladý muž se napřed snažil požár společně s dalšími kolegy uhasit. To se jim však nedařilo, a proto přivolali hasiče. "Požár se mezitím rozšířil na střechu karosárny a přilehlé mechanické dílny a na další vozidla, která se v objektu nacházela," řekl Klézl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám