Hlavní obsah

Potetovaný muž zbil v Praze na ulici tři cizince

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potetovaného útočníka hledá již od podzimu pražská policie. Podle ní zaútočil na tři cizince, kteří stáli před domem. Kriminalisté jeho útok vyhodnotili jako rasistický čin.

Napadení cizinců v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Napadení se odehrálo již 30. října v Olštýnské ulici, ale policejní mluvčí Jan Daněk se na veřejnost obrátil až nyní.

„Zatím neznámý muž zaútočil na tři cizince, kteří stáli před domem a kouřili. Na kamerových záběrech sice napadení nevypadá nijak dramaticky, ale jeden z poškozených se zraněním skončil v nemocnici a musel podstoupit chirurgický zákrok,“ sdělil Daněk.

Případ kriminalisté vyšetřují jako násilí proti skupině obyvatel a proti jednotlivci a výtržnictví. Podezřelému hrozí až tři roky vězení.

Foto: Policie ČR

Napadení cizinců v Praze

Útočník byl podle policie muž snědší barvy pleti, odhadovaný věk okolo 30-35 let, výška přes 170 cm, urostlá postava, vyholené vlasy, prošedivělé vousy, tetování na levé ruce. Na sobě měl bílé sportovní boty, tmavé teplákové kalhoty, tmavé triko s krátkým rukávem, zelenou mikinu a hodinky na levé ruce.

Informace o jeho totožnosti přijme linka 158.

Žháři z Vítkova chtějí domů na podmínku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám