Hlavní obsah

Postrach žen za mřížemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK

V pondělí skončil za mřížemi 38letý L. V. z Ostravice na Frýdecko-Místecku. Policisté mu prokázali tři loupežná přepadení, která měl spáchat od konce března. Útočil výhradně na ženy, informovala ve středu policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Článek

Násilník podle policie poprvé útočil ve Frýdku - Místku 31. března. Na cyklostezce podél řeky Ostravice vstříknul dvaapadesátileté ženě do obličeje neznámou tekutinu a strčil ji prudce od sebe, až upadla na zem. Strhl ji z ramene kabelku, ve které měla mobil, peníze a další věci. Paní navíc utrpěla poleptání rohovky a spojivkového vaku a zhmožděniny hrudníku.

V pondělí 4. dubna kolem 16.45 zaútočil na pěšince pod Frýdeckým zámkem na další stejně starou ženu. Snažila se bránit, ale o peněženku přišla stejně, ve stejný den pak pachatel přepadl ještě devětatřicetiletou ženu. Opět použil neznámou tekutinu, udeřil svou oběť do obličeje a násilím jí sebral kufřík a kabelku.

Z lupu se ale radoval pouze krátce, hned potom byl zadržen. Vyslechl obvinění a putoval za mříže.

Reklama

Výběr článků

Načítám