Hlavní obsah

Porsche po honičce s policií v Praze bouralo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražským policistům ujížděl v neděli odpoledne řidič porsche. Na Smíchově muž naboural do zdi a dal se na útěk, zadržet se ho podařilo přítomným svědkům.

Nehoda porsche na pražském SmíchověVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Vše začalo běžnou silniční kontrolou, ke které policisté zastavili řidiče porsche, protože měl zatmavená skla.

„Policisté pojali podezření, že jim řidič předložil padělané doklady. Následně zjistili, že je muž vedený jako nežádoucí osoba, a tudíž na našem území pobývá nelegálně. Muž sešlápl plyn a začal policistům ujíždět,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Rybanský.

Muži se podařilo policistům vzdálit natolik, aby se jim ztratil z dohledu. Následně se ze Strakonické ulice otočil zpět na Hořejší nábřeží a ujížděl směrem do centra.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda

Na křižovatce ulic Hořejší nábřeží a Na Valentince však pravděpodobně nezvládl řízení a s vozem naboural do dopravní značky, do sloupu a do zdi.

„Řidič z místa nehody utekl. Jeho počínání si však všimli náhodní svědci, kteří ho následně zadrželi opodál ve křoví, kde se ukryl,“ doplnil mluvčí.

Muže si pak převzali policisté, kteří mezitím na místo dorazili. Oblast, kde se muž ukrýval, prohledal policejní psovod se speciálně vycvičeným psem na vyhledávání drog. Muž skončil po nehodě v nemocnici a okolnostmi celé události se policisté nadále zabývají.

Vězni ukradli u Prahy auto. Policistům neujeli

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám