Hlavní obsah

Polonahá žena se v brněnské zoo ukrývala u lemurů před slimáky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děsivý křik linoucí se v sobotu večer z areálu brněnské zoo přiměl k zásahu hned dvě hlídky brněnských strážníků. Ty se po domluvě s ostrahou zahrady vydaly do míst, odkud se hysterický ženský křik ozýval. Řev je dovedl až k expozici lemurů a jaguarundi, kde strážníci spatřili mladou polonahou ženu divoce křepčit na střeše budovy.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Zoo Brno

Článek

„Pouze v tričku a neobutá rozrušeně pobíhala po střeše, volala o pomoc a bylo zřejmé, že je ve špatném psychickém stavu. Jednomu ze strážníků se podařilo třicetiletou ženu z Opavska odvést ze střechy a doprovodit ji do bezpečného prostoru za budovou,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Ani přítomnost uniformovaných strážců zákona ženu neuklidnila, dál se chovala agresivně a nepředvídatelně, zvedala nohy a kopala kolem sebe.

„Přitom neustále křičela, že jsou všude slimáci, kteří jí lezou po vlasech. Dokonce si svlékla tričko, byla totiž přesvědčená, že je má i na těle. Strážníci ji zabalili do jednorázové přikrývky. Aby zabránili jejímu zranění, museli jí nasadit pouta. Poté zjistili, že žena je pod vlivem alkoholu. Nadýchala 2,14 promile. Vpichy na obou horních končetinách naznačovaly i užívání některých jiných návykových látek,“ dodala Pokorná.

Přivolaní zdravotníci pak ženu vyšetřili a převezli na záchytku. Případem se budou dál zabývat brněnští úředníci ve správním řízení.

Seniorka v Brně upadla na ulici, u sebe měla skoro půl milionu v obálkách

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám