Hlavní obsah

Žena se chtěla v Praze oběsit na billboardu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ženu v pražských Vysočanech zachraňovali v pondělí policisté. Podle svědkyně se nejprve nacházela polonahá v popelnici, pak se přivázala provazem za krk k billboardu. Nakonec ji odvezli záchranáři. Policie o tom informovala v pátek.

Záchrana ženy v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Oznamovatelka zavolala v pondělí večer na linku 158, kde uvedla, že polonahá žena byla v popelnici a pak se vydala na cestu po Poděbradské ulici. Hlídka se po příjezdu spojila se svědkyní, která jí naznačila směr odchodu ženy.

„Policisté ji po několika metrech nalezli bezvládně viset na reklamním billboardu, kde byla přivázána provázkem za krk. Policisté ženě přispěchali na pomoc, odřízli ji, odstranili z krku provázek a poskytli jí první pomoc,“ sdělila mluvčí pražských policistů Violeta Siřišťová. Žena už v té době byla oblečená.

Pětačtyřicetiletá žena začala po chvíli komunikovat a policisté ji předali záchranářům, kteří ji odvezli do nemocnice.

Mluvčí v té souvislosti apelovala na občany, kteří mají psychické potíže, aby se obrátili na blízké okolí nebo na odborníky na Lince bezpečí či na Centrum krizové intervence.

Šofér v Praze vážně zranil cyklistu a ujel

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám