Hlavní obsah

Policisty zaujalo auto s promáčklým čelním sklem. Řidičku museli spoutat

– Písek

Řidička seatu pod vlivem drog ujížděla v sobotu policejní hlídce na Písecku. Nezastavila ani před vilovou čtvrtí U Václava v Písku, kde si na ulici běžně hrají děti. Nakonec ji zpacifikovali policisté a nasadili jí pouta. Právo o případu informovala písecká policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Foto: Policie ČR

Policisté museli ženu, která byla pod vlivem drog, vytáhnout z auta a spoutat.

Článek

„Vše začalo krátce po půl desáté, kdy si policisté na silnici I/20 všimli seatu, který měl úplně zdemolované a promáčklé čelní sklo. Řidička s vozem jela ve směru od Tálína. Policisté chtěli samozřejmě ženu zastavit, ta však na opakované výzvy nereagovala,“ popisovala začátek honičky Čuřínová.

Žena v Písku přepadla seniory na vozíku a s chodítkem

Krimi

Ujížděla ve svém voze směrem k Písku, kdy pokračovala až do slepé ulice ve zmíněné čtvrti. „Tam musela zastavit a policisté ji za použití donucovacích prostředků dostali ven z vozu. Nakonec ji spoutali. Odmítla se podrobit dechové zkoušce na alkohol, ale test na drogy byl pozitivní na metamfetamin,“ dodala mluvčí.

Žena byla soudně trestaná už v minulosti. V sobotu ji policisté převezli na protialkoholní záchytnou stanici v Českých Budějovicích. Brzy se tak bude znovu hájit před soudem za ohrožení pod vlivem návykové látky.

Foto: Policie ČR

Policisté museli ženu, která byla pod vlivem drog, vytáhnout z auta a spoutat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám