Hlavní obsah

Policisté zastavili prchajícího střelbou do pneumatik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEPLICE

Až střelbou do pneumatik se podařilo teplickým policistům v noci na středu zastavit pětadvacetiletého muže z Chomutovska, který před nimi prchal v ukradeném autě. "Muž je podezřelý z vloupání, poškozování cizí věci a neoprávněného používání cizí věci," dodal ve středu Václav Woska z teplického okresního policejního ředitelství.

Foto: Ivo Thurner

Žáci střediska Želechovice nad Dřevnicí při společném pěveckém vystoupení na akci ZUŠ OPEN 2017.

Článek

Policie zjistila, že se muž vloupal do dvou zaparkovaných osobních vozidel ve Slovenské ulici v Teplicích. Z jednoho odcizil CD přehrávač a s druhým autem se pokusil odjet.

K jeho zastavení musela policejní hlídka použít služební zbraň. Po opakovaném varovném výstřelu do vzduchu zamířili policisté na pneumatiky. "Až potom se podařilo podezřelého muže zadržet," popsal noční zásah policistů Woska.

Ocenil také pomoc občanů, kteří nekalou činnost kolem zaparkovaných osobní aut pohotově oznámili. Použití zbraně vyhodnotilo vedení okresního policejního ředitelství jako zákonné a plně oprávněné. Při zásahu nebyl nikdo zraněn.

Reklama

Výběr článků

Načítám