Hlavní obsah

Policisté z Brna se nechali podezřelým zamknout v pražském bytě. Při dobývání se ven se zranili

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muž podezřelý z hospodářských trestných činů pěkně zavařil v úterý večer brněnským kriminalistům, kteří prováděli domovní prohlídku v jeho bytě v Praze. Muž je v bytě zamkl a utekl. Policisté po něm pátrají.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Podle informací Novinek prováděli kriminalisté v bytě v pražské ulici Kováříkova domovní prohlídku za účasti 39letého podezřelého, a to v rámci vyšetřování případu, který se měl odehrát v Brně.

V jednu chvíli se muži podařilo dostat ke kuchyňským dveřím, kterými utekl, a policisty uvnitř bytu podle dostupných informací zamkl.

Policista si při vyrážení dveří rozbil hlavu

Policisté následně museli dveře rozbít, aby se dostali ven. Utrpěli při tom zranění.

„Před 19. hodinou na místě zasahovala záchranářská posádka, ošetřila dva muže ve věku 33 a 31 let, oba byli odvezeni do motolské nemocnice. Mladší s úrazem hlavy a starší s úrazem horní končetiny,“ řekla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Pražská policie s vyjádřením odkázala na Generální inspekci bezpečnostních sborů. „Mohu potvrdit, že jsme si případ převzali a šetříme ho. Zjišťujeme veškeré okolnosti,“ řekla Novinkám mluvčí inspekce Ivana Nguyenová.

Mluvčí brněnské policie David Chaloupka nechtěl více informací podávat. „Mohu pouze uvést, že po tomto člověku nadále pátráme,“ konstatoval. Muž by neměl být nebezpečný.

Česká policistka zasedne ve vedení Interpolu

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám