Hlavní obsah

Policisté vyšetřují brutální napadení cizince v Brně. Útočník ho zbil přímo před kamerou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnská policie pátrá po čtyřech útočnících, kteří podle ní měli napadnout 31letého cizince. Část surového napadení natočila pouliční kamera. Policie o případu, který se stal již v létě, informovala ve středu.

Foto: Policie ČR

Napadení v Brně

Článek

Čtyři neznámí muži potkali cizince v Dominikánské ulici v Brně. Nejprve ho podle kriminalistů uráželi kvůli jeho barvě pleti, pak jej srazili na zem a kopali do něj.

„Během tohoto napadání se však cizinci podařilo vstát a utéct na ulici Starobrněnskou. Zde jej však jeden z útočníků opět dostihl a znovu fyzicky napadl. Toto napadení bylo zachyceno městským kamerovým systémem,“ informoval mluvčí policie David Chaloupka.

Policie teprve nyní zveřejnila kamerový záznam a požádala o pomoc při pátrání. Mluvčí policie vysvětlil, že detektivové při pátrání již vyčerpali všechny možnosti, a proto se obrátili na veřejnost.

Podle něj je muž, který útočil, ve věku okolo 30 let, vysoký asi 180 cm, svalnaté postavy. „Mluví špatnou češtinou, z čehož usuzujeme, že to může být i cizinec. Výrazným identifikačním znakem je kruhové tetování na jeho pravém lýtku,“ konstatoval Chaloupka.

Informace k totožnosti podezřelého přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám