Hlavní obsah

Policisté v Praze vykopli dveře, ženu volající o pomoc našli ubodanou

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Urgentní volání o pomoc přijali policisté v neděli večer z pražské Krče. O pomoc je žádala žena, kterou napadl nožem již mnohokrát trestaný muž. I přes rychlý příjezd policistů, kterým žena ani nestačila říct, kde se nachází, však zemřela. Podezřelého policisté zadrželi.

Foto: policejnidenik.cz

Policisté zadrželi podezřelého v bytě

Článek

Na tísňovou linku 158 volala krátce po desáté hodině večer čtyřicetiletá žena s tím, že ji v bytě napadá muž. Než však stačila říct, kde se nachází, telefon oněměl. Muži zákona tak měli značně ztíženou práci a snažili se zjistit signál mobilního telefonu, ze kterého žena volala. Na zpětné volání nikdo nereagoval.

„Po operativním pátrání se podařilo najít byt, ze kterého žena volala, v Sladkovičkově ulici. Protože hrozilo bezprostřední ohrožení života, vstoupili policisté do bytu násilím. Ženu našli v tratolišti krve s mnohočetnými bodnými poraněními. Okamžitě jí s pomocí dispečera linky 155 poskytli první pomoc, ale zachránit se ji nepodařilo,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: policejnidenik.cz

Policisté před domem, kde se vražda odehrála.

V bytě byl také zadržen 58letý muž, který je nyní podezřelý z trestného činu vraždy. Muž, který byl pravděpodobně přítelem ženy, má bohatou kriminální minulost. Za majetkové i násilné trestné činy strávil ve vězení asi 20 let života.

Jak přesně žena zemřela, určí až nařízená pitva. Policisté se případem nadále zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám