Hlavní obsah

Policisté pátrají po muži s televizí, pravděpodobně to byl vrah

Novinky, lsi
Liberec

Liberečtí policisté žádají o pomoc cestující, kteří jeli 12. května kolem osmé hodiny večer tramvají z Vratislavic do centra Liberce spolu s mužem, který držel v rukou televizi. Pravděpodobně se totiž jednalo o vraha šedesátiletého muže. V pondělí o tom informovala liberecká policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Zavražděného nalezli policisté v bytě ve Vratislavicích n. N. ve středu, když se mu nemohl dovolat jeho známý, se kterým měl schůzku.

„Při vyšetřování vyšlo najevo, že v bytě zavražděného muže chybí televize s LCD obrazovkou s úhlopříčkou 82 cm, a dále notebook značky Asus s červeným vrchním krytem,“ uvedla policejní mluvčí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Z tohoto důvodu policisté žádají o pomoc všechny cestující, kteří jeli v úterý tramvají ze zastávky Ústav sociální péče do centra. Je totiž velice pravděpodobné, že v tramvaji cestovali s vrahem.

„Kriminalisté již nyní s jistotou vědí, že tramvají cestovala i osoba, která nesla volně v ruce televizor s LCD obrazovkou,“ informovala Suchánková s tím, že vyšetřovatele rovněž zajímá, zda nebyl někdo osloven v souvislosti s prodejem televize či notebooku.

Pokud má někdo informace týkající se muže z tramvaje, má kontaktovat buď linku 158, nebo vyšetřovatele, kteří na případu pracují na telefonním čísle 725 903 504.

Reklama

Výběr článků

Načítám