Hlavní obsah

Policisté dopadli muže, kteří ukradli zboží za šest milionů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Policisté dopadli tři muže, kteří minulý víkend údajně ukradli ze skladu ve Vrátě na Českobudějovicku zboží za šest miliónů korun. Muži z Lounska a Děčínska se vloupali do skladu firmy a odnesli z něj cigarety, alkohol a dobíjecí kupony mobilních operátorů.

Článek

Kriminalistům se tak v průběhu necelého týdne podařilo objasnit nejzávažnější případ majetkové kriminality na jihu Čech za posledních pět let.

Kriminalisté muže obvinili z krádeže, umístili je do policejní cely a podají návrh na jejich vzetí do vazby.Muži ve věku 29, 30 a 32 let podle policie zboží odvezli dvěma dodávkami, které objevili v areálu firmy.

Policisté při domovních prohlídkách zajistili velkou část zboží ukradeného ve skladu ve Vrátě, ale také další věci z jiné trestné činnosti. Objevili také prázdný trezor, na kterém byly stopy po násilném otevření, a jedno ze dvou aut, v němž muži zboží odvezli.

Reklama

Výběr článků

Načítám