Hlavní obsah

Policista je podezřelý ze znásilnění na ředitelství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LIBEREC

Liberecký kriminalista byl obviněn ze znásilnění, kterého se údajně dopustil přímo v budově policejního ředitelství. Uvedla to v pondělí televize Nova s tím, že Inspekce ministra vnitra už celý případ předala libereckému státnímu zastupitelství.

Foto: Jindřich Krisl
Článek

"V současné době se provádí vyšetřování, bylo zahájeno trestní stíhání," potvrdil televizi ředitel okresního státního zastupitelství Jaroslav Tauchman. Obviněný policista byl zatím postaven mimo službu.

Trestný čin se údajně stal koncem minulého týdne. Několik policistů pořádalo na jedné z libereckých diskoték oslavu. Jeden z nich se potom nad ránem vrátil na služebnu a vzal s sebou i svoji známou. Ta poté na policistu podala trestní oznámení kvůli znásilnění.

Žena měla údajně na těle podlitiny a v kapse své roztrhané spodní prádlo, uvedla televize. V případě, že by byl kriminalista odsouzen, hrozí mu trest odnětí svobody až na osm let. V souvislosti s tímto případem čeká trest i dalšího policistu. Má být kázeňsky potrestán za to, že umožnil cizí osobě vstup až na služebnu, dodala Nova.

Reklama

Výběr článků

Načítám