Hlavní obsah

Policii se přihlásila žena, která v metru zbila cestující kvůli roušce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policii si přihlásila žena, která v metru napadla cestující, protože měla špatně nasazenou roušku. K činu se přiznala, uvedl v pátek mluvčí policie Jan Rybanský.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Na základě zveřejnění pátrání jsme obdrželi několik poznatků, které vedly ke ztotožnění ženy na záběrech. Nicméně podezřelá se sama přihlásila na místním oddělení na Žižkově a k napadení se policistům doznala,“ informoval Rybanský.

Žena zbila v metru jinou cestující kvůli špatně nasazené roušce

Krimi

Žena napadla cestující na konci ledna. Útočnice jela podle zjištění policistů metrem B ve směru na Černý Most. Mezi stanicemi Lužiny a Hůrka došlo mezi cestujícími k incidentu a k napadení pěstmi.

Čtrnáctiletý chlapec vylezl z metra po čtyřech. Nadýchal 3,5 promile

Krimi

Důvodem útoku podle policie byl fakt, že poškozená měla špatně nasazenou roušku. Žena musela po útoku okamžitě vyhledat lékařskou pomoc, neboť měla pohmožděný nos a zlomeninu v obličeji.

Protože se policistům útočnici nedařilo vypátrat, zveřejnili ve středu její podobu. Případ dále vyšetřují jako podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám