Hlavní obsah

Policie zveřejnila záběry z divoké honičky Prahou, při níž střílela po autě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Až osm let vězení hrozí dvaapadesátiletému řidiči, který ve čtvrtek ujížděl policistům v Praze. Museli střílet a v Letenském tunelu použili zastavovací pás. V pátek policie zveřejnila video z divoké honičky ulicemi Prahy.

Ujíždějící auto zastavil pás v tuneluVideo: Policie ČR

 
Článek

„Dvaapadesátiletý řidič je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestných činů násilí proti úřední osobě a obecné ohrožení, za což mu v případě odsouzení hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi,“ informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Po vyhodnocení krevních testů muži hrozí ještě obvinění z trestného činu řízení pod vlivem návykové látky.

Policie v Praze střílela po ujíždějícím autě. Pak použila zastavovací pás

Krimi

Muže nahlásili ve čtvrtek řidiči z Evropské ulice, kde jezdil na červenou a vysokou rychlostí. Když vozidlo chtěla hlídka zastavit, začal řidič ujíždět. Policisté během pronásledování použili zbraně a vystřelili po pneumatikách. Jenže šoféra to nezastavilo a ujížděl dál až do Letenského tunelu.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie střílela po ujíždějícím autě v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Při výjezdu však na něj čekalo překvapení v podobě zastavovacího pásu, který mu roztrhal všechny pneumatiky. Následně naboural policejní auto a byl zadržen. Měl pozitivní test na kokain a pervitin.

„Prosíme očité svědky, ale také účastníky silničního provozu, které tento řidič ohrozil, aby se neprodleně ozvali na linku 158,“ požádala Siřišťová.

Reklama

Výběr článků

Načítám