Hlavní obsah

Policie zadržela kapsáře z MHD

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Kriminalisté z Oddělení obecné kriminality služby kriminální policie a vyšetřování - Praha 1 v pátek zadrželi dva cizince podezřelé ze spáchání trestného činu krádeže. Cizí státní příslušníci použili osvědčené metody okrádání spolucestujících v prostředku MHD.

Foto: Archiv Výzkumného obezitologického centra LF OU.

Rentgenový snímek úspěšně zhubnuté pacientky.

Článek

Obvinění nyní čekají v policejní cele na rozhodnutí  o případném uvalení vyšetřovací vazby.  

Čtyřiačtyřicetiletý muž se v pátek dopoledne natlačil zezadu na jednoho z cestujících a otevřel mu batoh, který nesl na zádech. Mladík si zavazadlo v tlačenici vzápětí sundal a přetáhl si jej před sebe. Podezřelý muž v tu chvíli vytáhl z jeho zadní kapsy u kalhot peněženku.

Při krádeži mu jej chránil jeho třiadvacetiletý komplic, který po celou dobu hlídal vyhlédnutou oběť a tlačil se na ni z druhé strany, aby odpoutal její pozornost.

V blízkosti však byli policisté a hlídali zloděje, aby jim neutekli. Zadrželi je na zastávce tramvaje před stanicí metra Národní třída. Policejní komisař sdělil zadrženým obvinění z trestného činu krádeže.

Reklama

Související články

Zdravotník - kapsář podal výpověď

Zdravotník, který okradl během převozu do nemocnice pacienta v bezvědomí, již nepracuje u pražské zdravotnické záchranné služby. Výpověď podal sám po pondělním...

Výběr článků

Načítám