Hlavní obsah

Policie stále pátrá po vrahovi stopařky

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIČÍN

Policisté stále pátrají po vrahovi dvacetileté studentky z Náchoda, která byla v sobotu 2. července nalezena mrtvá u obce Keteň na Jičínsku. Dívka tehdy cestovala autostopem z Náchoda do Liberce, kde studovala a kde měla domluvenou brigádu.

Článek

"Policistům se podařilo zajistit propisovací tužku, která s největší pravděpodobností patří pachateli. Jedná se o tužku trojúhelníkového tvaru. Co se týče materiálu, z jedné části je z kovu - stříbrné barvy, dále z umělé hmoty vínové barvy a z gumy černé barvy," uvedla mluvčí východočeské policie Lenka Klouzová.

Zároveň požádala spoluobčany, kteří by mohli majitele této tužky identifikovat, a to zejména v souvislosti s osobním vozidlem (tzv. dodávka) typu Peugeot Partner nebo Renault Kangoo lahvově zelené barvy, které bylo viděno na místě činu, aby se přihlásili na policii.

Kontaktní telefonní čísla na vyšetřovatele jsou 974 522 354 nebo 974 522 358. Telefonovat lze i na operační středisko královéhradecké policie na číslo 974 521 101 nebo 974 521 102 nebo na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám