Hlavní obsah

Policie rozbila gang, který do ČR dovážel kokain a extázi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policie zadržela pět lidí kvůli dovozu a prodeji drog z Nizozemska do Česka. Šlo zejména o extázi a kokain. Při prohlídkách zajistili několik kilogramů drog. Podezřelým hrozí deset až 18 let vězení, jsou ve vazbě. V pátek to uvedli šéf Národní protidrogové centrály Jakub Frydrych a šéf protidrogové jednotky celníků Pavel Hoffman.

Článek

Policisté začali skupinu podezřelých sledovat vloni, když celníci získali poznatky o dovozu drog. Při prověřování případu byl odhalen nejdřív kurýr, pak se podařilo rozkrýt další členy skupiny včetně organizátorů.

Policie po několikaměsíčním sledování letos v květnu na pražském hlavním nádraží zatkla kurýra, u kterého se našel jeden kilogram kokainu a devět kilogramů tablet extáze. Pak byl zadržen další kurýr, který u sebe měl přes jeden kilogram drog. Před třemi dny následovaly razie v Praze a Brně proti hlavním organizátorům.

Reklama

Výběr článků

Načítám