Hlavní obsah

Policie řeší napadení nezletilého chlapce v Praze. Žádá veřejnost o pomoc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie pátrá po mladíkovi, který byl u napadení nezletilého chlapce v Praze 9. Další aktéry již kriminalisté znají, případ vyšetřují jako výtržnictví.

Foto: Policie ČR

Hledaný důležitý svědek

Článek

Napadení nezletilého chlapce se odehrálo již v květnu, policie o něm informovala až nyní, protože se jí nepodařilo ztotožnit důležitého svědka. Napadený mladík musel po útoku vyhledat ošetření v nemocnici. Podrobnější informace ale policie nesdělila, protože si to nepřeje státní zastupitelství.

„Kriminalisté již dvě osoby, které v případu figurovaly, ztotožnili a v souvislosti s tímto případem pátrají po mladíkovi na fotografiích. Toho vnímají jako důležitého svědka této trestné činnosti a žádají ho, aby se přihlásil,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Hledaný se může obrátit na jakoukoliv služebnu nebo linku 158. Svým svědectvím může pomoci s dokončením případu. Policisté přivítají také informace od občanů, kteří jméno mladíka znají.

Policie pátrá po totožnosti ženy, kterou našli v Praze na ulici v bezvědomí

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám