Hlavní obsah

Policie prověřuje podezření z brutálního týrání dítěte

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČÁSLAV

Policisté vyšetřují případ dvouleté holčičky z Čáslavi, která byla ve středu převezena do pražské motolské nemocnice s vážným poraněním břicha a střev. Protože lékaři na jejím těle objevili řadu dalších poranění staršího data, upozornili policisty, že mají podezření na týrání.

Foto: Stanislava Dvořáková

PERMAKULTURA také poskytuje dostatek potravy i energie a zároveň neničí jejich zdroje.

Článek

"Dívenka byla přijata na jednotku intenzivní péče a byla ihned operována. Přestože není v ohrožení života, její stav je nadále vážný," sdělila dnes Novinkám mluvčí Fakultní nemocnice v Motole Eva Jurinová. Podle České televize a televize Nova u ní lékaři našli asi 17 starších zlomenin, mimo jiné i zlomeninu lebky. Navíc se domnívají, že mohla být sexuálně zneužívaná.

Dítě přivezl ve středu do čáslavské nemocnice její otec. Tvrdil, že se malá Barborka bouchla do břicha. Tamní doktoři však záhy rozhodli o jejím převozu do nemocnice.

Případem se tedy z podnětu lékařů zabývají policisté. Mluvčí středočeské policie Soňa Budská však odmítla sdělit podrobnosti s tím, že vyšetřování je teprve na začátku.

Výběr článků

Načítám