Hlavní obsah

Policie prověřovala oznámení o střelbě v Klánovickém lese. Byly to děti s petardami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policisté v neděli odpoledne prověřovali oznámení o možném výstřelu, který někdo slyšel z oblasti Klánovického lesa v Praze. Do pátrací akce byl nasazen vrtulník s termovizí, nakonec ale akce skončila s tím, že rozruch způsobily děti se zábavní pyrotechnikou.

Foto: Petr Hloušek, novinky.cz

Policie v Klánovickém lese (archivní foto)

Článek

Oznámení o tom, že někdo zaslechl z oblasti Klánovického lesa zvuk připomínající výstřel, přijala pražská policie na tísňové lince v neděli odpoledne.

„Na místo proto vyrazili policisté a povolán byl také vrtulník. V současné době na místě probíhá pátrací akce. Nic, co by nasvědčovalo střelbě, ale zatím nebylo nalezeno,“ řekl Novinkám po půl čtvrté odpoledne policejní mluvčí Jan Daněk.

Před půl pátou pak oznámil, že akce byla ukončena. „Policisté nalezli děti, které v lese házely pyrotechniku,“ popsal.

Dopis na rozloučenou. Střelec z fakulty se přiznal k vraždám v Klánovickém lese

Krimi

V polovině prosince došlo v Klánovickém lese k vraždě. Jen několik stovek metrů od zástavby rodinných domů byl zastřelen muž a jeho dvouměsíční dcera.

Policie uvedla, že pachatelem je zřejmě muž, který o několik dní později vraždil na filozofické fakultě. Balistická expertiza prokázala shodu zbraně z vraždy v lese se zbraní, již měl střelec z fakulty doma.

„Chybělo nám pár dní.“ Studenta měli policisté v hledáčku kvůli Klánovicím

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám