Hlavní obsah

Policie pátrá po muži, který měl způsobit smrt ženy v Sokolově. Podezřelý uniká

Právo, vor

Policie pátrá po pětadvacetiletém Jiřím Rigó, který je podezřelý ze spáchání násilného trestného činu. Ten se odehrál v pondělí v Chráněném bydlení v Sokolově a skončil smrtí devětatřicetileté ženy.

Foto: Policie ČR

Hledaný Jiří Rigó může být ozbrojen.

Článek

„Kriminalisté ohledali místo činu, zajistili stopy a provedli veškerá potřebná šetření,“ uvedla ve středu mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí.

„Provedeným vyšetřováním a soudní pitvou bylo potvrzeno, že žena zemřela násilnou smrtí,“ pokračovala mluvčí. „V této souvislosti prověřujeme, zda se uvedeného jednání nemohl dopustit podezřelý 25 letý Jiří Rigó,“ dodala Krejčí.

Policie proto žádá veřejnost o spolupráci při pátrání. „Hledaný muž je 168 až 170 cm vysoké štíhlé postavy, má hnědé oči a černé vlasy. Na levé tváři a pravém rameni má tetování. Není vyloučeno, že by se mohl pokusit změnit svou podobu,“ uvedla policejní mluvčí s tím, že jakékoliv informace k výskytu podezřelého lze volat na tísňovou linku 158.

Přitom ale policie varuje případné svědky, aby se nepokoušeli provádět hrdinské činy. „Důrazně varujeme, že hledaný muž může být ozbrojen, proto se jej nepokoušejte v žádném případě zadržet,“ uzavřela mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám