Hlavní obsah

Policie obvinila ženu z vraždy v zahrádkářské kolonii v Karviné

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Devětapadesátiletou ženu obvinila policie z vraždy o deset let staršího muže v zahrádkářské kolonii v Karviné. Zločin se odehrál ve čtvrtek v noci a předcházelo mu nezřízené popíjení alkoholu. Podle policie jde letos v Moravskoslezském kraji už o šestou vraždu. Všechny se podařilo objasnit.

Článek

Oznámení o mužově smrti přijala policie ve čtvrtek krátce po půlnoci.

„Devětašedesátiletý muž měl v noci na čtvrtek v jednom ze zahradních domků popíjet s několika muži a ženami alkohol. Někdo v průběhu noci odešel, někdo zůstal. V přesně nezjištěné době ho měla jedna z žen napadnout nožem, Několikrát ho bodla do oblasti horní části těla. Muž v důsledku zranění na místě zemřel,“ popsala vraždu mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

Dodala, že policisté na místě zadrželi i podezřelou ženu, která byla vzhledem k silné podnapilosti převezena na protialkoholní záchytku. Po vystřízlivění byla žena obviněna z vraždy, za kterou jí hrozí patnáct až dvacet let, případně výjimečný trest.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám