Hlavní obsah

Policie obvinila šoféra, který vjel na D10 do cesty řidičce, jež se pak zabila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie obvinila 23letého řidiče, který minulý týden vjel do cesty řidičce na dálnici D10, ta narazila do mostního pilíře a na místě zemřela. Příčiny nehody známy dosud nejsou, řekla na dotaz Novinek v úterý mluvčí policie Eva Kropáčová. Policisté rovněž posílají k soudu opilého šoféra, který projel zátaras u nehody.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda na dálnici a zadržený opilý řidičVideo: Novinky

 
Článek

„Kriminalisté třiadvacetiletého řidiče z vozidla Renault Master, který dosud z nezjištěných příčin vybočil z pravého jízdního pruhu do připojovacího pruhu, kde se střetl s vozidlem Ford Ka, obvinili ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti,“ konstatovala Kropáčová. Řidiči hrozí až tři roky za mřížemi.

Nehoda se stala minulé pondělí ráno na 14. kilometru. Ford byl odhozen mimo dálnici na trávu a následně naboural do mostního pilíře. Řidička na místě utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě jim podlehla.

Transit projel zátaras

Dálnice byla tři hodiny uzavřena, to ale nevadilo opilému řidiči ve Fordu Transit, který projel policejní zátaras. Policisté ho zadrželi a naměřili mu v dechu více než 1,5 promile alkoholu. [celá zpráva]

„Policisté šestačtyřicetiletému muži sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a věc je dále řešena ve zkráceném přípravném řízení,“ uvedla Kropáčová.

Reklama

Výběr článků

Načítám