Hlavní obsah

Policie obvinila muže, který surově zbil lékaře a sestry

Právo, kij

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Policisté tento týden obvinili agresivního 48letého muže z Bohumína, který v místní nemocnici brutálně zbil jednoho lékaře a dvě zdravotní sestry. Jedné z nich dokonce zasazoval rány pěstí do obličeje, když bezbranně ležela na zemi.

Článek

Agresivní pacient 28. října odpoledne nejdříve napadl personál přímo na pokoji interního oddělení. Lékaři a sestřičce zasadil několik kopanců a ran pěstí.

"Zdravotní sestra odnesla útok zhmožděním dolní čelisti a čelistního kloubu, podlitinami na paži, zhmožděním pravého kolena. Lékař měl zhmožděné pravé předloktí a krční páteř s četnými blokádami," popsala zranění severomoravská policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková. Oba se léčili více než šest týdnů.

Tím však pacientovo běsnění neskončilo. Muž se do nemocnice vrátil večer a napadl další sestřičku. "Srazil ji na zem a udeřil ji pěstí do obličeje.Způsobil jí zhmoždění obličeje a pravého ramene," vylíčila policejní mluvčí. Muž je stíhán policií pro ublížení na zdraví. Hrozí mu až dva roky vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám