Hlavní obsah

Policie obvinila mladíka, který vezl opilý v malém peugeotu 11 lidí

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devatenáctiletému řidiči, který na začátku září převážel na Českokrumlovsku Peugeotem 207 celkem jedenáct lidí, hrozí až čtyři roky vězení. Policisté ho obvinili za jízdu pod vlivcem alkoholu i za těžké ublížení na zdraví, protože přejel autem mladíka, jenž se při jízdě neudržel na přední kapotě.

Foto: Policie ČR

V tomto osobním autě vezl opilý řidič na Českokrumlovsku celkem jedenáct lidí.

Článek

„Jedenadvacetiletý mladík utrpěl mnohačetná zranění celého těla, která ho budou omezovat na běžném způsobu života po dobu několika měsíců,“ sdělil Právu mluvčí jihočeské policie Milan Bajcura.

Řidič hned po nehodě také nadýchal 0,9 promile alkoholu. „Usnesení o zahájení trestního stíhání za ublížení na zdraví z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky předali mladíkovi českokrumlovští policisté už na konci minulého týdne,“ upřesnil mluvčí Bajcura.

Opilý mladík vezl autem na Českokrumlovsku 11 lidí. Kamarád mu spadl z kapoty pod kola

Krimi

Mladík řídil vozidlo s jedenácti cestujícími nad ránem 11. září podél železniční trati mezi obcemi Plešovice a Třísov. Dovnitř vozu se vměstnalo i s řidičem devět lidí a další dva mladíci se drželi na střeše a kapotě. Jeden z nich spadl před auto, když řidič přibrzdil.

Foto: Policie ČR

Místo nehody na Českokrumlovsku, kdy mladík spadl z kapoty auta

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám