Hlavní obsah

Policie navrhla obžalovat mladíky z vraždy manželů z Prahy. Těla se našla v přehradě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie navrhla obžalovat z vraždy a podvodu dva mladíky, kteří podle kriminalistů zavraždili manželský pár z Prahy 6. Těla byla nalezena loni v přehradě Švihov, jejich auto v Maďarsku.

Policie k případu vraždy dvojiceVideo: Novinky

 
Článek

"Kriminalisté již ukončili vyšetřování a na Městské státní zastupitelství v Praze podali návrh na podání obžaloby dvou mužů pro trestné činy vražda a podvod," uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Motivem podezřelých bylo podle dřívějšího vyjádření policie získání historické vily v Praze-Bubenči za několik desítek milionů korun. Mladíkovi stíhanému za vraždu hrozí až dvacetileté vězení či doživotí.

Policie našla těla zmizelého páru z Prahy v přehradě Švihov

Krimi

Dva tehdy čtyřiadvacetileté vysokoškolské studenty zadržela policie loni v září. Tehdejší šéf pražské mordparty Josef Mareš následně řekl, že se mladíci s dvojicí seznámili tak, že projevili zájem o pronájem pokoje v domě. Chtěli v něm bydlet.

Dvaasedmdesátiletá žena a sedmapadesátiletý muž byli pohřešováni od 6. června. Rodina páru se v létě obrátila na policii poté, co se jí dvojice dlouho neozývala. Policisté považovali hned od počátku za podezřelé, že se partneři s nikým nerozloučili a ani nikomu neřekli o plánované cestě či dovolené. Vilu, kterou žena vlastnila, se také podle zjištění policie mladí muži snažili převést na firmy, které ovládali.

Vražda českého páru v Maďarsku: Policie obvinila dva muže zadržené v Butovicích

Krimi

Těla zavražděných nalezli policisté v nádrži Švihov loni v říjnu. Obě těla, která ležela ve vodě čtyři až pět měsíců, byla zatížena závažím. Vůz dvojice se našel v Maďarsku v opuštěném průmyslovém centru ve městě Ostřihom.

Reklama

Výběr článků

Načítám