Hlavní obsah

Policie našla v ubytovně v Plzni zavražděného muže. Podezírá 18letého mladíka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Z pondělní vraždy 39letého muže v ubytovně v Plzni podezírají policisté osmnáctiletého cizince. Mladý muž byl zadržen na autobusovém nádraží Florenc v Praze, kde se zřejmě chystal nastoupit do autobusu mířícího mimo ČR.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Mrtvolu našli v ubytovně v plzeňských Slovanech v pondělí večer. Muž podle koronerky zemřel na bodné poranění v oblasti srdce. Pátrání po podezřelém bylo úspěšné — policisté ho zadrželi asi za dvě hodiny.

„Na základě poznatků plzeňských policistů jej zadrželi kolegové z Karlína v Praze, kteří jej našli mezi čekajícími cestujícími na autobusovém nádraží Florenc. Policisté při zadržení použili hrozby namířenou střelnou zbraní. Zadržený chtěl zřejmě opustit Českou republiku,“ řekla mluvčí policie Martina Korandová.

Podle ní je mladík nyní v cele a čeká ho výslech. Zatím je podezřelý z trestného činu vraždy, za který mu hrozí až 18 let za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám