Hlavní obsah

Policie našla v řece Sázavě těla pohřešovaných chlapců

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kutná Hora
Aktualizováno

Policie našla v neděli těla pohřešovaných 16letých mladíků, kteří zmizeli ve středu v řece Sázavě na Kutnohorsku. Příčiny úmrtí policie vyšetřuje.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie našla těla pohřešovaných chlapcůVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Dnes v dopoledních hodinách jsme nalezli za jezem u obce Soběšín šestnáctiletého mladíka, který byl jedním z pohřešovaných chlapců. O jeho nálezu jsme již rodiče vyrozuměli,” uvedla mluvčí policie Michaela Richterová.

O přibližně hodinu později policie informovala, že o kus dál našla také tělo druhého mladíka. „Našli ho potápěči spolu s kriminalistkou a hasiči. Budou nařízeny pitvy, aby mohly být stanoveny příčiny úmrtí,” doplnila Richterová.

Těla obou chlapců byla několik set metrů od tábora, kde se ubytovali.

Policie pátrá po dvou mladících, večer se šli koupat do Sázavy

Krimi

Šestnáctiletí mladíci se ztratili poblíž Masarykova tábora YMCA nedaleko Soběšína ve středu odpoledne, kdy se odešli koupat do Sázavy. Jejich zmizení bylo ohlášeno v noci na čtvrtek.

Do hledání se zapojil i vrtulník s termovizí, po chlapcích bylo zároveň vyhlášeno celostátní pátrání. V sobotu byli do pátrání zapojeni policisté z poříčního oddělení Labe a psovod se speciálně vycvičeným psem z hlavního města Prahy.

Dvě děti v bazénu, tři muži v řekách. Záchranáře v sobotu zaměstnali tonoucí lidé

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám