Hlavní obsah

Policie našla třináctiletého násilníka pod gaučem. Skončil v ústavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Policie vypátrala 13letého chlapce, který v pondělí utekl z dětského domova. Našla ho v bytě pod gaučem. Hoch má podle policie na svědomí několik násilných útoků, není ale trestně odpovědný.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Policie vypátrala chlapce v úterý odpoledne. „Ukrýval se v jednom z bytů v Ostravě – Přívoze. Policisté hledaného našli zastlaného pod gaučem. Po provedených procesních úkonech byl předán do Výchovného ústavu Janová,“ uvedla mluvčí policie Eva Michalíková.

Policie obvinila 20letého mladíka, který zmlátil muže do bezvědomí

Krimi

Mladík má podle policie na svědomí pořezání ženy v Ostravě-Hrabůvce, kde útočil v minulém týdnu. Ženě způsobil zranění, které naštěstí nebylo vážné. Podobných činů má na kontě více, přepadl například lidi v Mariánských Horách.

Chlapec ještě není trestně odpovědný, a tak ho soudy nemohou potrestat vězením. Byl proto umístěn do výchovného ústavu, kde ale panují mírnější podmínky. Utéct se mu podařilo již několikrát.

Reklama

Výběr článků

Načítám