Hlavní obsah

Policie našla auto podezřelého z vraždy ženy v pražském hotelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie našla vozidlo Škoda Scala, kterým ujel 42letý muž podezřelý z vraždy ženy v pražském hotelu. Muž dopaden stále nebyl.

Foto: Policie ČR

Podezřelý muž

Článek

„Policisté nalezli včera na Brněnsku vozidlo, kterým podezřelý odjel z místa činu. Na případu neustále pracujeme a prověřujeme mimo jiné poznatky od občanů. Bohužel zatím žádný nevedl k dopadení podezřelého,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Policie z vraždy ženy podezírá 42letého Petra Krause. Vražda se podle kriminalistů odehrála v sobotu v hotelu v Praze, podle některých médií v ulici Na Poříčí. Muž měl následně odjet právě autem Škoda Scala. Policisté uvedli, že se může pohybovat po celé České republice, nebo mohl odjet do zahraničí.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z vraždy

Některá média informovala, že zemřelou ženu z Liberecka znal. Původně odjela na služební cestu, ale už se neozvala. Byla dva dny pohřešována.

Podle informací AKTU.cz měla bodnořezná poranění.

Podezřelý má trvalý pobyt v Lázních Libverda na Liberecku, je vysoký 190 centimetrů, je štíhlé, sportovní postavy. Vlasy má krátké, na stranách vyholené. Muž je nebezpečný, lidé mají v případě, že ho spatří, volat na linku 158.

Policie jej původně hledala jako pohřešovaného, protože blízkým nezvedal telefon. Později po něm vyhlásila pátrání kvůli zvlášť závažnému násilnému trestnému činu. Kraus je podle médií znám z prostředí heren a kasin jako pokerový hráč, značnou částku měl údajně prohrát v den vraždy i v kasinu nacházejícím se nedaleko místa činu.

V pražském hotelu našli zavražděnou ženu. Policie hledá nebezpečného muže

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám