Hlavní obsah

Policie na Vysočině vyšetřuje od pátku vraždu muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie na Vysočině vyšetřuje od pátečních nočních hodin vraždu jednašedesátiletého muže. Jeho tělo nalezli v blízkosti domu v Kostelci na Jihlavsku, kde bydlel. Po pachateli policie pátrá, uvedla v neděli v tiskové zprávě její mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Případ si k dalšímu prověřování převzali krajští kriminalisté, kteří na místě v sobotu prováděli důkladné ohledání. Snažili se získat další informace, které by jim pomohly při prověřování případu a při pátrání po osobě nebo osobách, které by mohly mít tento násilný čin na svědomí,“ uvedla Čírtková.

Dodala, že kvůli přesnějším okolnostem úmrtí policie nařídila soudní pitvu.

„Kriminalisté případ prověřují pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Bližší podrobnosti k případu poskytneme v pondělí,“ doplnila.

Jde o druhou letošní vraždu na Vysočině. V lednu uškrtil jednačtyřicetiletý muž na Havlíčkobrodsku mladou ženu. Útočník se k vraždě přiznal a nyní je ve vazbě. V případě odsouzení mu hrozí trest vězení na deset až 18 let.

Trojnásobná vražda na Berounsku. Policie nalezla v bytě mrtvou ženu a dvě děti

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám