Hlavní obsah

Trojnásobná vražda na Berounsku. Policie nalezla v bytě mrtvou ženu a dvě děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V sobotu odpoledne otřásla Hořovicemi tragédie. V jedné z bytovek byla nalezena tři lidská těla – žena a dvě malé děti. Na místě zasahovali hasiči, policisté a záchranka. Policisté řeší případ jako trojnásobnou vraždu.

Kriminalisté na místě vraždy v HořovicíchVideo: Novinky

 
Článek

Záchranné složky a policisté dorazili do hořovické ulice Na radosti v sobotu v odpoledních hodinách. S podezřením, že se něco stalo, se na policii obrátil příbuzný mladé rodiny. Do bytu v nejvyšším patře se hasiči dostali oknem, v bytě byla nalezena tři lidská těla. Podle policie jsou mrtvými žena a dvě malé děti.

„Celou noc až do neděle kriminalisté na místě zajišťovali stopy,“ uvedla mluvčí středočeské policie Michaela Richterová. „Dle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí. Podezřelým z tohoto hrůzného činu by měl být partner zemřelé, po kterém jsme intenzivně pátrali,“ uvedla dále mluvčí.

Pravděpodobný pachatel byl muž ve věku kolem třiceti let. Police zatím neupřesnila, zda byl i otcem dětí.

Policie muže nakonec našla mrtvého na Břeclavsku. „Nakonec byl muž nalezen ve spolupráci s kolegy z Jihomoravského kraje bez známek života v ubytovacím zařízení na Břeclavsku,“ dodala později mluvčí.

Vyšetřovatelé zatím neupřesnili, kdy a jak byla žena s dětmi zavražděna. Příčinu úmrtí obětí i podezřelého má objasnit nařízená soudní pitva.

Vražda v karvinském domově pro seniory. Pachatel je na útěku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám