Hlavní obsah

Policie na Vsetínsku dohonila prchajícího řidiče až v lese

Krhová

Značně nebezpečnou jízdu předvedl řidič vozidla Škoda Octavia na Vsetínsku, když unikal před policií. Poté, co se vysokou rychlostí hnal obcemi, vjel s autem na polní cestu a pak utíkal po svých do lesa. Jeden z policistů ho zadržel, druhý našel v autě spolujezdkyni.

Pronásledování řidiče na VsetínskuVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal v úterý v noci, pronásledování začalo v obci Krhová.

„Krátce před půl jedenáctou si policisté všimli rychle jedoucího vozidla Škoda Octavia, které se rozhodli zkontrolovat. Vydali se proto směrem na Nový Jičín a svižně jedoucí automobil následovali. Jakmile vůz dojeli, výstražným zvukovým zařízením, blikajícími světly majáku a nápisem STOP na služebním vozidle dávali řidiči pokyn k zastavení,“ informovala ve čtvrtek o případu mluvčí policie Simona Kyšnerová.

Řidič se dvěma promile se policii bránil, co to šlo. Tečku udělal pepřový sprej

Krimi

Řidič ale místo výzev naopak zrychlil a chtěl ujet. S policisty v patách pak odbočil do Hostašovic a podle policie se vysokou rychlostí řítil obcí.

Následně vjel na polní cestu a po několika stovkách metrů sjel na louku.

Zdrogovaný řidič na Nymbursku ujížděl před policií. Zastavila ho protihluková stěna

Krimi

„Po chvíli zastavil, vyskočil z auta a vběhl do lesa. Jeden z policistů muže v lese dohonil a zpacifikoval. Druhý policista zajistil spolujezdkyni, která zůstala sedět v autě,“ upřesnila Kyšnerová.

Foto: Policie ČR

Pronásledování řidiče na Vsetínsku.

Třicetiletý řidič odmítl dechovou zkoušku a rovněž test na přítomnost drog v těle. Policie poslala případ do správního řízení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám