Hlavní obsah

Automechanik si vypůjčil auto zákaznice a zdrogovaný ujížděl lesem policii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blansko

Automechanik se svěřeným autem ujížděl policejní hlídce na Blanensku. Kromě toho, že k tomu neměl povolení majitelky, řídil se zákazem a také pod vlivem drog. Auto nakonec poslal do potoka.

Je to mazec, komentoval honičku policistaVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka chtěla řidiče zkontrolovat v Sebranicích, ale muž začal ujíždět po silnici na Letovice a poté do Drválovic. „Hodně to švihá, je to hodně rychlý. Odbočili jsme na polní cestu a teď jedeme do lesa, je to mazec,“ komentují pronásledování policisté za videozáznamu.

Nakonec muž s autem zapadl v potoce. V šortkách a mikině pak utíkal dále zasněženou krajinou. Policisté jej našli při pátrací akci.

Silniční pirát ujížděl Povltavím přes 170 km/h. Skončil v psychiatrické léčebně

Krimi

„Sedmatřicetiletý muž měl pádné důvody vyhnout se policejní kontrole. S autem svěřeným do opravy si jezdil po soukromých záležitostech, nedbal vysloveného zákazu řízení a zřejmě řídil i pod vlivem pervitinu,“ uvedl mluvčí policie Pavel Šváb.

Při výslechu muž uvedl, že svého jednání lituje a nedokáže si ho vysvětlit. Odmítl vyšetření krve a bude se zpovídat z neoprávněného užívaní cizí věci a maření výkonu úředního rozhodnutí.

Řidič ujížděl hlídce osm kilometrů. Zastavila ho zledovatělá silnice

Krimi

„Majitelka poničeného vozu také asi škodu jen tak nepřejde. Mimo to může počítat i s podstatným prodloužením zákazu řízení,“ shrnul mluvčí.

Foto: Policie ČR

Pronásledování skončilo v lese.

Reklama

Výběr článků

Načítám