Hlavní obsah

Policie klestila na D1 cestu záchrance s medikem zraněným na Ukrajině. Kamiony stály všude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v pondělí odpoledne pomáhali na dálnici D1 s průjezdem vozu záchranné služby, který se potřeboval dostat do pražské Ústřední vojenské nemocnice. Kamiony stály v kolonách ve všech pruzích a záchranářskou uličku jejich řidiči nenechávali. Podle informací Novinek šlo o převoz českého medika těžce zraněného na Ukrajině.

Policie klestí záchrance cestu na D1 před PrahouVideo: DavepoMedevac

 
Článek

Video zveřejnila společnost DavepoMedevac. „Díky jejich pomoci jsme se do Ústřední vojenské nemocnice Střešovice dostali včas. Děkujeme i všem slušným a ohleduplným řidičům, kterých bohužel dnes na dálnici mnoho nebylo,“ komentovala pomoc policistů společnost.

Podle informací Novinek potřeboval zraněný muž plicní ventilaci, a proto bylo nutné jej do nemocnice přepravit co nejdříve. Když záchranná služba zjistila, že je na dálnici dlouhá kolona, požádala o pomoc policii.

Muž byl převážen ze Lvova.

Kolona se vytvořila mezi 21. a 16. kilometrem ve směru na Prahu, kde je kvůli opravám povrchu vozovky provoz sveden do dvou zúžených pruhů.

Zraněného českého dobrovolníka z Ukrajiny převezli do Prahy

Domácí

Převoz medika do PrahyVideo: Aktu.cz

Policie v Praze odchytávala řidiče, kteří projížděli záchranářskou uličkou

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám