Hlavní obsah

Policie hledá mladíka, který se vyfotil s kradeným řidičákem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté hledají mladíka, který podle vyšetřovatelů při zřizování účtů u různých společností používal kradené doklady. K případu zveřejnili fotografii, na které je s řidičákem, když se registroval v půjčovně aut.

Foto: Policie ČR

Muž se vyfotil s kradeným řidičákem

Článek

O případu v pátek informoval mluvčí policie Jan Daněk.

„Na policejní služebnu na Pankrác přišel poškozený oznámit, že mu ukradli batoh, ve kterém měl notebook a peněženku s doklady a s platební kartou. Celkově tak přišel o věci v hodnotě cirka 20 tisíc korun,” uvedl mluvčí.

Vedle mačety a nožů ležely sonety. Recidivista se po přepadení skrýval v chatce

Krimi

Při prověřování případu se ukázalo, že se zatím neznámý pachatel snaží na zmíněné ukradené doklady zakládat účty u různých společností.

Jednou z nich byla půjčovna sdílených aut a právě tam bylo nutné ověřit identitu zasláním selfie fotografie i s požadovaným dokladem.

Krádež stovek tisíc korun v Praze. Vytipované ženě muž propíchl pneumatiku a strhl jí batoh

Krimi

„A toto selfie s kradeným řidičským průkazem poslal společnosti zatím neznámý mladík, kterého bychom se potřebovali zeptat na pár detailů k celému případu. Jestli ho někdo poznává, ať se ozve na linku 158 nebo přímo kolegům na místní oddělení Pankrác,” upřesnil Daněk.

Kriminalisté případ prověřují jako krádež a neoprávněné opatření platebního prostředku, za což hrozí až dva roky vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám