Hlavní obsah

Muž vytáhl na ochranku v pražském obchodě pistoli. Zachytila jej kamera

– Praha

Incident se zbraní vyšetřují policisté v Praze, kteří v souvislosti s tím hledají muže a ženu zachycené bezpečnostní kamerou. V obchodě s oblečením podle policie kradli, načež muž měl na člena ochranky vytáhnout střelnou zbraň.

Napadení ochranky v obchodě v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Muž se ženou podle policie řádili v pondělí kolem 14. hodiny v obchodě s oblečením v nákupním centru na pražském Chodově. Dosud se je nepodařilo najít, policie se proto nyní obrátila ne veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání.

Házení šipek skončilo na Trutnovsku bezvědomím, podezřelého poslali do vazby

Krimi

„Dvojice zákazníků si prohlížela vystavené zboží. Několik kousků oblečení se jim zalíbilo natolik, že si je muž odešel vyzkoušet do kabinky. Dvojice si všimla i pozorná prodavačka, která si oba pamatovala z minula v souvislosti s krádežemi. Když muž zkoušené zboží vrátil zpátky na stojan, šla věci zkontrolovat a v kapsách nalezla dva bezpečnostní prvky,“ informoval v pátek o případu mluvčí policie Jan Rybanský.

Čumíte, co každý má, obořila se na strážníky žena přistižená s čokoládou

Krimi

Jednalo se o čipy, kterými se chrání zboží. Prodavačka zavolala člena ochranky, aby dvojici zadržel, protože vše nasvědčovalo tomu, že měl muž zřejmě odcizené zboží v batohu.

Krádež ve vteřinách: Kamera zachytila podezřelé v pražském obchodě

Krimi

„Zadrženému se to samozřejmě nelíbilo a po chvíli hádání začal člena ochranky ohrožovat pistolí, což doprovodil nadávkami a výhrůžkami smrtí. Tím si vynutil volný odchod a společně se ženou obchod opustili,“ uvedl Rybanský s tím, že policie případ vyšetřuje jako krádež a výtržnictví.

Foto: Policie ČR

Napadení ochranky v obchodě v Praze

„Pokud podezřelé na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám