Hlavní obsah

Policie hledá cyklistu, který v Kladně na chodníku srazil malého chlapce a ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Policie hledá cyklistu, který ve čtvrtek odpoledne na Václavském náměstí v Kladně srazil na chodníku chlapce předškolního věku a ujel. Zraněné dítě skončilo v nemocnici.

Dopravní policisté se obracejí na občany s žádostí o pomoc při ztotožnění cyklistyVideo: Policie ČR

 
Článek

„Podle dosavadního šetření k celé události došlo tak, že zatím neztotožněný cyklista oblečený do modrofialové teplákové soupravy jel na černém jízdním kole s bílou vidlicí po chodníku, kde neměl co dělat, a tam srazil dítě předškolního věku, které po nárazu spadlo na zem,“ popsala nehodu policejní mluvčí Michaela Richterová. Událost se stala chvíli před 15:30.

Místo toho, aby muž na kole zastavil, situaci řešil a poskytl dítěti pomoc, pokračoval v jízdě a z místa nehody ujel, dodala. Že dítě srazil, si musel muž všimnout, protože se ještě ohlédl a viděl, že dítě leží na zemi.

Policisté se obrací na občany, aby jim pomohli zjistit cyklistovu totožnost. „Ačkoliv kamerové záznamy nejsou nejkvalitnější, věříme, že by ho i přesto mohl někdo poznat,“ doplnila mluvčí.

Lidé se mohou s veškerými informacemi obracet na telefonní čísla 974 873 250 nebo 702 207 630 a také na linku 158.

Motorkář předjížděl v zatáčce, srážku s autem na Novojičínsku nepřežil

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám