Hlavní obsah

Policie hledá bankovního lupiče

PRAHA

Policie pátrá po neznámém muži, který se ve středu pokusil vykrást banku v pražských Dejvicích. Z místa činu nakonec utekl bez peněz. Policisté žádají případné svědky o spolupráci.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 5.5.2018 Trojhalí Karolina: Den pečujících aneb spolu ruku v ruce. Hudební skupina Třesk a Rytmy.

Článek

Ve středu 16. února si zatím neznámý pachatel vybral banku v pražské Dejvické ulici. Přibližně dvacet minut po desáté hodině vešel do pobočky a počkal ve frontě, až na něho vyjde řada. U přepážky požádal o peníze a hrozil střelnou zbraní, kterou ale pracovnice banky neviděla.

Lupič si z pobočky nakonec nic neodnesl, protože jej vyrušila jiná úřednice. Ta oslovila svou kolegyni zrovna ve chvíli, kdy násilník čekal na vydání peněz. Lekl se a z pobočky utekl.

Byl to muž ve věku do třiceti let, vysoký asi 175 centimetrů, střední postavy. Muž měl plnější obličej, snědou pleť, tmavé oči a několik dní neholené vousy. Oblečený byl do tmavomodré sportovní bundy s bílými pruhy na bocích a rukávech a modrých riflových kalhot. Na hlavě měl šedého kulicha a na rukou černé pletené rukavice. V ruce držel hnědou taštičku obdélníkového tvaru s dlouhým uchem na zipy.

Kriminalisté uvítají jakákoliv svědectví na lince 158 nebo na telefonním čísle 974 851 101.

Reklama

Výběr článků

Načítám